over Practica Natura

In mijn praktijk werk ik vanuit een holistisch standpunt. Dat betekent dat ik de mens als één geheel zie. Zo kijk ik naar wat er buiten de klacht nog meer speelt in je lichaam en je leven. Ik kijk dus naar de relatie tussen fysieke en emotionele klachten en in- en externe factoren die je lichamelijke en geestelijke welzijn beïnvloeden.

Ook kijk ik naar je aangeboren persoonlijkheid, je ‘temperament”. Het temperament is een combinatie van kwaliteiten die analoog zijn aan de fysieke eigenschappen van de 4 elementen: vuur, water, lucht en aarde. Door dit alles te combineren wordt ieder behandeltraject afgestemd op de individuele cliënt.


Hoe ziet een behandeling bij Practica Natura eruit?

Een behandeling begint met een uitgebreide anamnese en een kinesiologisch onderzoek, waarover hieronder verdere uitleg. Het maken en bespreken van: een therapeutisch plan, de duur van de behandeling en een beraming van de kosten. Ook wordt aangegeven welke behandelingen deels wel en niet vergoed worden door de zorgverzekering.

Een therapieplan kan bestaan uit voedingsadviezen, leefstijladviezen, fytotherapie, dermo-segmentale reflexologie, podosegmentale reflexologie, manuele lymfe drainage, advies voor ondersteunende orthomoleculaire supplementen, Bach Bloesemremedies etc.

Voedingsadviezen komen ruim aan bod. Zo proberen we de ergste symptomen te verminderen of zelfs weg te nemen. Naarmate de behandelingen vorderen gaan we meer en meer werken aan de oorzaak van de klacht.

Natuurlijk adviseer ik je ook graag als je nog geen klachten hebt en toch nog net iets meer wilt weten over NATUURLIJK GEZOND zijn en blijven.

Contactgegevens

Nicole Smets 
Bulkemstraat 22
6369 XW SIMPELVELD
tel: 045-5442950
mobiel: 06-49998349
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Ma en Do 09.00 - 17.00 uur
Di 09.00 - 12.00 uur
's avonds:  in overleg mogelijk
zaterdagochtend:  in overleg mogelijk

Registraties

Lid Kamer van Koophandel: 54445590
BTWnummer: NL001202870B25
Lidnummer FAGT: 12487
Lidnummer RBCZ: 309321R

Algemene voorwaarden
Disclaimer
Privacy

© Copyright 2017 Practica Natura
website gebouwd door site42 webdesign uit Limburg bouwt betaalbare websites op maat